ERZURUM / NARMAN - Şehit Fırat Bulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ERBAB KAPSAMINDA DÖNEM SONU DENEME SINAVLARI YAPILDI

İstiklal Marşı Şiir Yarışması

Madde-10 Yarışmanın takvimi aşağıdaki şekilde planlanmıştır:

1

Bakanlıkça (MTEGM) onay alınması ve duyurulması

28-31.12.2021

2

İl/ilçe millî eğitim müdürlüklerine yarışma duyurularının yapılması ve resmî internet sayfasında, sosyal iletişim hesaplarında ilan edilmesi.

03-07.01.2022

3

Okul müdürlüklerince yarışma duyurularının öğrencilere yapılması ve resmî internet sayfasında, sosyal iletişim hesaplarında ilan edilmesi ve şiirlerin yazılması.

10.01-11.02.2022

4

Okul müdürlüklerince teslim alınan 2 adet kapalı zarfın (şiirler ile Ek-1 ve Ek-2 formları) yarışma takvimine uygun olarak ilçe millî eğitim müdürlüğüne gönderilmesi.

14-18.02.2022

5

İlçe millî eğitim müdürlüklerince toplanan şiirler ve bunlara ait Ek-1 ve Ek-2 formlarının bulunduğu kapalı zarfların il millî eğitim müdürlüklerine gönderilmesi.

21-25.02.2022

6

İl millî eğitim müdürlüklerince oluşturulan komisyon marifetiyle il birinci, ikinci ve üçüncüsü olan şiirlerin belirlenmesi.

28.02-04.03.2022

7

İl birincisi olan şiirin Ek-1 ve Ek-2 formlarıyla birlikte Bakanlığa (MTEGM) gönderilmesi.

28.02-04.03.2022

8

Bakanlık (MTEGM) tarafından her ilin birincisi olan öğrenciye Teşekkür Belgesi ve Mehmet Âkif ERSOY'un Safahat isimli eserinin gönderilmesi.

07-11.03.2022

9

Dereceye giren şiirlerin Bakanlığın (MTEGM) resmî internet sayfalarında ve sosyal medya araçlarında ilan edilmesi.

11.03.2022

Ōgrencilerimiz sarıkamış ta

Ock

Sıra. okulumuzu çevresel faktörler i işin içine katarak eğitim faaliyetlerini  canlitutmakta

Ock

Dönem sonu etkinlikleri yapildi Öğrencilerimizi dinlendiren adına faaliyet yaptik

Ock

Okulumuzda erdem faaliyetleri kapsamında seminer çalışması yapildi bu

Ock

OKULUMUZDA TÜM İLCE ŌGRETMENLERİNE YONELİK ERBAB kapsamında kariyer geliştirme adına farkındalık oluşturmak için SINAVLAR HAKKINDA KONFERANS VERİLDİ

Ara

ERBAB kapsamında sosyal bilgiler  konu soru ve çözüm yöntemleri konferansı verildi

ERBAB KAPSAMINDA BÜTÜN SINIFLARA YÖNELİK GENEL SEVİYE BELİRLEME SINAVI YAPTIK

ERBAB KAPSAMINDA KİTAP OKUMA PANELİ DÜZENLEDİK

Ara

Mesem kapsamında NARMAN ESNAFINA YÖNELİK ALAN TARAMASI YAPARAK  ÇIRAKÖĞRENCİ  TESPİTİ YAPTIK

Ara

Okulumuz bünyesinde açılan MESEM programina öğrenci kaydı yapabilmek için Mamanın tamamı gezilerek durum tespiti yaptik

Ara

Aylık çalışmalarımızı yayinlayacacagimiz e Bulten köşesi Gazetesi çıkardık https://online.fliphtml5.com/bsvme/jemc/?1639207064158

Ara

09/12/2021 Tarihi İtibari ile Okulumuz Bünyesinde MSEM Programı başlatılmıştır. Hayvancılık, Fuaförlük,Elsanatları ,Oto Kaporto, Oto Motor , İnşaat .Kasaplık. Alanlarında Çırak Öğrenci Kayıtlarımız başlamıstır .Bu günden İtibaren okulumuza gelerek Müracaat edebilirsiniz.

Kayıtta getirmeniz gereken belgelerSunlar.

1: 1Adet Biyometrik fotograf

2:Diploma Fotokopisi

3: Usta Öğreticili Belgesi (İşletme sahibine ait)

4:Saglık Raroru