Cihat DEMİR - Okul Müdürü

1976 Oltu Özdere Köyü doğumludur. İlköğretimini aynı köyde tamamladıktan sonra,Hafızlık Eğitimini İstanbul Fatih te tamamladı. Ortaokul ve Liseyi, Erzurum Oltuda tamamlamış, ardından Harran Üni. Tarih Bölümünü bitirip, aynı üniversitede Yüksek Lisansına başlamıştır.

Eğitim hayatını tamamladıktan sonra kendi adına çeşitli Öze Eğitim kurumları kurmuş 16 yıl bu kurumların kurucu ve yöneticiliğini üstlenmiştir. Ayrıca Tarih alanında: Öğretmen ve Öğrencinin El kitabı.İleri düzey Tarih kitabı adlı kitapların yanında çeşitli kategorilerde sınavlara hazırlık alanında 11 kitap yazmıştır.

Mesleki hayatını çeşitli okullarda öğretmen ve idareci olarak çalıştıktan sonra, Narman Mecidiye MTAL ye Okul Müdürü olarak atanmış ve görevine devam etmektedir.