Etiket Sonuçları: TYT

TYT BAŞARISINI ARTIRMA ADINA ÖĞRENCİLERİMİZE DENEME SINAVI YAPTIK

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARI DÜZEYLERİNİ ARTIRMAK İÇİN İLÇE GENELİ TYT SINAVI YAPTIK

Ara

AKADEMİK BAŞARIYI DESTEKLEME VE SINAVLARDA BAŞARILI OLMA ADINA 12. SINIFLARA TYT DENEME SINAVI UYGULADIK

Kas

NARMAN KAYMAKAMLIĞI VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZE TYT ÇALIŞMA KİTAPLARI HEDİYE EDİLDİ

Ekm

AKADEMİK BAŞARI ADINA TYT ÇALIŞMALARIMIZ  BÜYÜK BİR HIZLA DEVAM EDİYOR.

ÖĞREMNCİLERİMİZİ DENEME SINAVLARINA YOĞUN İLGİSİ VAR ÇÜNKÜ:Deneme sınavları, öğrencilerin gerçek sınav tecrübesine benzeyen bir test ortamında sınava girmelerini sağlar. Bu, öğrencilerin gerçek sınavda karşılaşacakları stres, zaman baskısı ve soru türleri gibi faktörleri deneyimlemelerine yardımcı olduğunu biliyorlar.

May

AKADEMİK BAŞARI İÇİN YAKLAŞAN TYT SÜRECİNE YÖNELİK KAZANIM DENEME SINAVLARI YAPTIK

AKADEMİK BAŞARIMIZI ARTIRMA ADINA TYT DENEME SINAVI YAPTIK

ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV UYGULAMASINDA

Mrt

Akademik Başarı adına, 'rutin yapılan' TYT denemelerimiz bu hafta ilk ders saatimizle yeniden başladı

12. SINIFLARIMIZA BAŞARI DÜZEYLERİNİ ARTIRMA ADINA TYT DENEME SINAVI YAPTIK

12. SINIFLARIMIZA BAŞARI DÜZEYLERİNİ ARTIRMA ADINA TYT DENEME SINAVI YAPTIK

TYT HAZIRLIK SÜRECİMİZ BÜTÜN CİDDİYETİ İLE TAVİZSİZ DEVAM EDİYOR

TYT SINAVLARIMIZ  BÜTÜN HIZIYLA DEVAM EDİYOR

RUTİN TYT HAFTA BAŞI DENEMESİ

Ekm

TYT DENEME SINAVI YAPTIK.

TYT DENEME SINAVI YAPTIK

Ekm

TYT MARATONU BAŞLADI Öğrencilerimiz daha başarılı olmaları için bireysel planlama ve deneme sürecini başlattık

Tem

TYT ve AYT arasındaki fark nedir?Günümüzde öğrencilerin girdiği sınavlar çok farklı olabiliyor. Sınavların çok farklı olması, öğrencilerin aklını karıştırıyor. Uygulanan sınavların aralarında yer alan tüm farklar internette araştırılıyor. TYT sınavı da araştırılan sınavlar arasındadır. TYT ile AYT sınavı birbirine benzese de çok büyük farkları bulunuyor. TYT ilk oturum, AYT ise ikinci oturum bir sınavdır. TYT sınavında öğrenci yetenekleri ölçer, AYT sınavında ise öğrencilerin kendi alanındaki başarılarını ölçer.TYT ve AYT sınavlarını duyan her öğrenci, sınavlar arasında bir fark olup olmadığını araştırabiliyor. TYT ve AYT sınavlarının belirgin birçok farkı bulunuyor. TYT ilk oturum sınavı olarak biliniyor. AYT ise, ikinci oturumda yapılan bir sınavdır. TYT sınavında öğrencilerin yetenekleri tespit edilir. AYT sınavında, öğrencilerin kendi belirlemiş olduğu alanlardaki başarısı ölçülür.

Okulumuzda TYT AYT YE YONELİK MORAL.MOTİVE SUNUMLARİ GERCEKLESTİRDİK

Mrt

TYT başvur süresi 07 /03/2022'sinde dolmak üzere, Öğrencilerin acele etmesi gerekiyor

12.sinif Öğrencileri TYT  İCİN ANTREMAN YAPTİLAR